У чому краще варити аджику

Чи можна варити аджику в емальованій каструлі?

Важливо не забувати: аджику, якщо за рецептом її компоненти варяться, потрібно робити в емальованих каструлях або каструлях з нержавіючої сталі. Каструлі з антипригарним покриттям не підходять, тому що в більшості аджик є або оцет, або інші інгредієнти з кислотою – яблука та сливи, наприклад. Збережена копія

Чи потрібно додавати оцет в аджику?

Кожен рецепт її приготування вартий уваги. Але без оцту ця смачна добавка до страв ще смачніша. Адже тут дуже багато перцю гіркого та часнику. Подаємо аджику в будні та у свята до будь-якої страви – м'яса та риби, до гарнірів овочевих, макаронних та круп'яних, до млинців та інших страв.