Як можна готувати квасолю

Як можна швидко зварити квасолю?

Швидкий або гарячий спосіб Якщо немає часу на тривале замочування, то просто висипте сухі боби в каструлю і залийте водою в тій же пропорції, що й у попередньому способі. Доведіть до кипіння і поваріть квасолю 2-3 хвилини. Потім зніміть каструлю з плити, накрийте кришкою і дайте постояти щонайменше 1 годину. Збережена копія

Як можна їсти квасолю?

У теплому вигляді може бути гарніром до м'ясних страв, а в холодному – як салат. Квасоляне пюре зі смаженою цибулею та часником відмінно підійде до домашнього обіду або вечері. Квасоля відварюється до готовності, а потім подрібнюється до консистенції пюре. Пюре подається до столу з обсмаженою цибулею та часником.