Як можна попросити шоколад

Як вибрати шоколад у магазині?

Вміст какао – чим вище, тим якіснішим, кориснішим і дорогим вважається шоколад: Молочний – до 35% тертого какао, до 20% сухого молока та цукор. Він калорійний та солодкий, але найменш корисний. Десертний – 35-55% какао.

Як правильно вибирати шоколад?

Як перевірити справжній шоколад: проводимо досліди будинку

  1. Беремо невеликий шматочок і затискаємо в кулаку на 20 секунд. Він має розтанути. …
  2. Опускаємо шматочок у склянку молока. Якщо потоне – натуральний, випливе – є добавки.
  3. Заморожуємо шматочок. Якщо він побілів, то справжній.
  4. Чорний шоколад можна піднести до вогню.