Як можна використовувати васабі

Васабі додають у салати, маринади, суші та сасімі. У японській кулінарії та з молодих пагонів готують страву-темпуру.

Як ще можна використовувати васабі?

  1. Картопляне пюре з васабі 35 хвилин
  2. Сирні крекери з васабі 1 година
  3. Домашній майонез з васабі 3.3.
  4. Азіатська локшина з васабі
  5. Тарталетки з ікрою та васабі
  6. Огірки з васабі та рисовим оцтом 3.3.
  7. Швидкі сендвічі з консервованим лососем та васабі
  8. Тигрові креветки із соусом васабі

Збережена копія

Що можна їсти з васабі?

Все залежить від індивідуальних смакових уподобань кожного! Однак роли та суші не єдині страви, з якими можна їсти васабі. Її також використовують для приготування різних соусів, для заправки салатів, локшини, супу чи рибних страв. Часто креветки подають із заправкою з васабі та соєвим соусом.