Васабі додають у салати, маринади, суші та сасімі. У японській кулінарії та з молодих пагонів готують страву-темпуру.
Як ще можна використовувати васабі?
- Картопляне пюре з васабі 35 хвилин
- Сирні крекери з васабі 1 година
- Домашній майонез з васабі 3.3.
- Азіатська локшина з васабі …
- Тарталетки з ікрою та васабі …
- Огірки з васабі та рисовим оцтом 3.3.
- Швидкі сендвічі з консервованим лососем та васабі …
- Тигрові креветки із соусом васабі
Збережена копія
Що можна їсти з васабі?
Все залежить від індивідуальних смакових уподобань кожного! Однак роли та суші не єдині страви, з якими можна їсти васабі. Її також використовують для приготування різних соусів, для заправки салатів, локшини, супу чи рибних страв. Часто креветки подають із заправкою з васабі та соєвим соусом.