Як швидко маринувати скумбрію в домашніх умовах

Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?

На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні. Збережена копія

Як засолити скумбрію в розсолі шматочками?

Для приготування посолу використовуй такий самий рецепт, як і попередній: закип'яти воду, додай сіль, цукор, перець та лавровий лист. Після розчинення кристалів охолоди маринад до кімнатної температури. Після того як розсіл охолонув, наріж скумбрію шматочками. Виклади рибу в розсіл і помістіть все в холодильник на 12 годин.