Як швидко нарізати капусту для гасіння

Капусту розрізають навпіл, потім кожну половину на смужки 1-1.5 см шириною і потім упоперек, щоб виходили квадратики. Так ріжуть лише дрібні качани. Цей вид нарізки використовується для гасіння, варіння та смаження. Якщо капуста, нарізана таким чином, смажиться, її потрібно попередньо відварити.19 квіт. 2012 р.

Як різати капусту для того, щоб згасити?

0:34Рекомендований кліп · 40 сек.Як правильно шаткувати капусту – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується

Як швидко і тонко нашаткувати капусту?

2:02Рекомендований кліп · 41 сек.Як нашаткувати капусту тонко і дрібно 2 способами – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа