Яка бочка для солінь краща?

Найкраще вибирати бочки з обручами з нержавіючої або оцинкованої сталі.Jul 11, 2018

У ємності можна солити помідори та огірки, замочувати яблука та груші, квасити капусту, коптити м'ясо та рибу, маринувати гриби, консервувати кизил, смородину та аґрус. Свіжі соління з анкерки підходять для приготування широкого спектру страв європейської та навіть японської кухні!

Основне відмінність діжки від бочкидіжка може перебувати тільки у стоячому положенні, а бочки, Закривши кришками і затичками, можна покласти і переміщати в лежачому положенні. Це відзначав ще Володимир Іванович Даль та назвав діжку "стійковим посудиною".

Порожню суху бочку після витримки напою слід наповнити окропом на 80-90% обсягу, почекати остигання до кімнатної температури, потім злити воду і знову наповнити бочку окропом. Повторити процедуру 3-4 рази, поки текти не зникне.