Бурбо́н – вид віскі, що виробляється в США, переважно з кукурудзи (не менше 51%) і має золотистий колір і довгий післясмак. Головна відмінність бурбона від віскі полягає в тому, що основною сировиною для виробництва бурбона є кукурудза, а не ячмінь.
Що входить до складу бурбону?
Традиційний рецепт бурбону 70%-80% з кукурудзи плюс пшениця або жито і трохи ячменю. Такий склад має майже кожен другий бурбон. Збережена копія
Як виготовляють бурбон напій?
Як він робиться? Для його виготовлення використовують зерно кукурудзи, яке добре запарюють, подрібнюють і потім заливають водою і роблять брагу.. За законом найкращий бурбон – це мінімум 51% кукурудзи. Його тримають певний час усередині бочок, які роблять із дуба. Збережена копія