Як правильно готувати спаржу свіжу зелену

Як приготувати спаржу на сковороді?

У сковороді розплавити вершкове масло|мастило|, додати|добавляти| ложку рослинного, закинути часник. Злити зі спаржі воду і відразу закинути її в сковороду. Смажимо кілька хвилин на середньо-великому вогні, акуратно струшуючи сковороду, перевертаючи тим самим стебла спаржі. Подавати полив соком лимона. Збережена копія

Як їсти свіжу спаржу?

Як їсти спаржу?

  1. Можна її є руками, але поруч має стояти миска з водою. …
  2. Добре приготовлену спаржу можна, можливо є також однією вилкою. …
  3. Якщо разом зі спаржею подаються добавки, такі як, наприклад, пармська шинка, характерна для італійської кухні, можна використовувати також і ніж.