З чого краще посмажити стейк зі свинини

Яку частину свинини використати на стейк?

М'ясо для стейку зі свинини потрібно брати з лопаток, стегна та шиї – У цих місцях воно найбільш соковите і досить швидко обсмажується. Перед приготуванням наріжте заготовки на стовпчики товщиною близько 6 см і злегка відбийте долонею.

Як вибрати м'ясо для стейку?

Вибір м'ясного висівки в залежності від виду стейка

  • Вирізка – філе-міньйон, Шатобріан. …
  • Попереково-реберна частина – Рибай, Ковбой, Томагавк. …
  • Короткий поперек (за ребрами) – Нью-Йорк, або стрітплойн, Канзас-Сіті стрип. …
  • Діафрагма – Скірт, мачете – висока мармуровість, яскравий, інтенсивний смак.