Яку частину свинини використати на стейк?
М'ясо для стейку зі свинини потрібно брати з лопаток, стегна та шиї – У цих місцях воно найбільш соковите і досить швидко обсмажується. Перед приготуванням наріжте заготовки на стовпчики товщиною близько 6 см і злегка відбийте долонею.
Як вибрати м'ясо для стейку?
Вибір м'ясного висівки в залежності від виду стейка
- Вирізка – філе-міньйон, Шатобріан. …
- Попереково-реберна частина – Рибай, Ковбой, Томагавк. …
- Короткий поперек (за ребрами) – Нью-Йорк, або стрітплойн, Канзас-Сіті стрип. …
- Діафрагма – Скірт, мачете – висока мармуровість, яскравий, інтенсивний смак.